Jump to content
shovelhead

cyberphoenix only working in some browsers

Recommended Posts

I have a sudden odd problem. This site is only working in the browsers Iron, Brave, and Safari but not Firefox or Edge. The page is black with only the word "online" at the top left corner.  Does anyone know what could cause this? I looked at my software firewall and see nothing. Other websites are rendering fine except nxmembers which is another site like this one.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this on a PC/laptop or on a phone? I would suggest disabling any sort of adblocking or script-blocking addons and software while using Firefox to access the site and let me know, okay...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have your Firefox or other browsers set to "only use secure connection" in their settings? This can cause that warning because this site isn't https...

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×